Kodiak Expres SRL este o firmă specializată în furnizarea de servicii complete de consultanță ce vine în sprijinul IMM-urilor pentru obținerea de finanțări nerambursabile necesare dezvoltării acestora.

     Experiența în domeniul atragerii fondurilor nerambursabile, pe care am acumulat-o începând cu anul 2006, într-o gamă variată de domenii de activitate: producție, servicii și comerț, construcții, industrii creative, turism vă garantează faptul că obiectivele profesionale se vor atinge.
       Avem în rândul clienților , antreprenori care se află la început de drum cât și întreprinderi cu angajați și cifre de afaceri impresionante.
     Oferim o gamă largă de servicii de consultanță care cuprind identificarea programului de finanțare nerambursabilă adecvat domeniului de activitate, întocmirea și depunerea documentației specifice, implementarea și monitorizarea proiectelor, care să vină în ajutorul clienților care doresc să profite de noi oportunități de Finanțare Nerambursabilă. Asistăm la vizitele în teren efectuate de reprezentanții Autorităților Contractante și oferim asistență Post-Contractare pentru proiectele implementate.
      Datorită profesionalismului societății noastre, vom identifica Programul de Finanțare potrivit în funcție de direcțiile de dezvoltare și investiție ale agenților economici, se vor verifica criteriile de eligibilitate și se va calcula punctajul.

       Printr-un simplu mail sau prin formularul de contact ne puteți trimite o scurtă descriere a proiectului Dumneavoastră, iar unul dintre consultanții noștri vă va contacta, imediat, pentru a evalua eligibilitatea proiectului .